Și…s-a terminat telenovela! Lionel Messi rămâne la Barcelona

Lionel Messi rămâne la Barcelona pentru încă un sezon. Starul argentinian a vorbit astăzi, pentru prima dată după aproape o lună. Messi a recunoscut că există un singur motiv care l-a determinat să rămână deocamdată. Catalanii nu vrut să-i dea drumul liber de contract așa cum spera. Clauza de reziliere a contractului său este uriașă, 700 de milioane de euro.

„Privesc în față și vreau să concurez la cel mai înalt nivel, să câștig titluri, să lupt în Champions League. Poți câștiga sau pierde, e foarte dificil, dar trebuie să lupți. Măcar să luptăm, nu să cădeam, așa cum a fost la Roma, Liverpool sau Lisabona. Toate m-au făcut să mă gândesc la decizia de a pleca. Eram sigur că pot pleca liber, președintele mereu mi-a spus că la finalul fiecărui sezon pot decide dacă rămân sau nu. Acum se bazează pe faptul că nu am spus asta înainte de 10 iunie, o dată la care eram în luptă pentru La Liga și în mijlocul acestei pandemii groaznice, care a afectat tot sezonul”, a declarat Messi.

Fotbalistul a spus că singura variantă ar fi fost să ajungă la tribunal, dar nu dorește să se lupte cu echipa unde a jucat 20 de ani. Pe 30 iunie 2021 înțelegerea dintre Messi și Barcelona expiră.

Soția și copiii starului nu vor să plece din Barcelona

Argentinianul a recunoscut că toată familia a fost afectată în această perioadă. Soția și copiii săi nu doresc să plece din Spania.

”Când le-am comunicat decizia că vreau să plec soției și copiilor mei, a fost o dramă brutală. Toată familia a început să plângă. Copiii mei nu voiau să plece din Barcelona, nici să schimbe școlile la care învață.Dar m-am uitat înainte. Vreau să câștig trofee, a mai spus Messi.

Argentinianul a câștigat de 6 ori Balonul de Aur. A jucat 731 de meciuri și a dat 634 de goluri la prima echipă a Barcelonei.

Lasă un răspuns