Sfârșit înfiorător în noaptea de Revelion

Sfârșit de an dramatic pentru un bărbat din satul Turda, județul Tulcea. El a fost ucis de vecinul său după ce i-a cerut socoteală în legătură cu un presupus furt  produs acum câteva luni.

Crima s-a produs la ora 03:00 dimineața, persoana decedată fiind un bărbat de 46 de ani care a fost lovit cu toporul de mai multe ori.

Vecinul, furios de întrebările puse de bărbat, l-a lovit în moalele capului și în alte părți ale corpului până când s-a convins că l-a omorât. Victima „îşi bănuia vecinul că acesta ar fi furat de la el mai multe bunuri, în urmă cu câteva luni”, scrie tulceanoastră.ro.

„Oamenii din sat spun că poliţistul din sat l-a sfătuit pe acesta să pună presiuni pe cel bănuit, să meargă permanent peste el, ca într-un final, să cedeze şi să recunoască”, mai scrie publicația locală.

Convins că vecinul său i-a sustras mai multe lucruri din casă, bărbatul s-a dus să vorbească cu el, așa cum l-au sfătuit polițiștii.

Cei doi s-au înjurat și s-au îmbrâncit, după care vecinul suspectat de furt a luat toporul şi i-a dat loviturile mortale. Bărbatul a fost luat de polițiști, aceștia propunând judecătorilor măsura de arestare preventivă. Tulceanul riscă ani grei de închisoare site news.

Lasă un răspuns