Sex și bani pentru promovarea examenelor. Țeapa vieții pentru o studentă

Favoruri sexuale și bani pentru a face o facultate. Curtea de Apel Iași a stabilit ca afaceristul Constantin Hlihor (52 de ani) să ispășească o pedeapsă cu închisoarea pentru doi ani, după ce ar fi cerut bani şi favoruri sexuale de la o tânără ce voia să studieze la Facultatea de Horticultură din Iași.

Deoarece tânăra se afla în străinătate, a apelat la ajutorul lui Hlihor, care i-a cerut 800 de euro, spunând că are nevoie de câte 100 de euro pentru fiecare profesor, pentru a-i invita la masă şi convinge să o promoveze la examene.

„Cu prilejul acestei întrevederi, inculpatul a asigurat-o că situaţia sa se va rezolva, în timpul discuţiilor purtate cu acest prilej inculpatul solicitând telefonic realizarea unei întrevederi, aspect care i-a întărit denunţătoarei încre­derea în promisiunile inculpatului, mai ales că acesta i-a precizat că mulţi dintre profesori îi fuseseră colegi de facultate”, potrivit textului motivării.

Țeapa vieții

Doar că surpriză! Studenta și-a dat seama că a fost țepuită în momentul în care a văzut că nu a promovat la niciunul dintre examene.

Când a solicitat explicaţii lui Hlihor, acesta i-ar fi spus că a folosit banii respectivi pentru restanţe şi că va trebui să întreţină raporturi sexuale cu toţi profesorii pentru a trece viitoarele examene.

Afaceristul s-a răzgândit și a cerut el favoruri sexuale de la tânără. Fata şi-a dat seama că e dusă de nas şi a apelat la autorităţi. site news

Lasă un răspuns