Sepsi, în finala Cupei României! Toată lumea vorbește despre scandalul din vestiar

Sepsi s-a calificat fără nicio emoție în finala Cupei României. A învins-o pe Poli Iași cu 3-0 (8-1) la general și va juca cu FCSB. Toată lumea vorbește însă, despre scandalul din vestiarul celor de la Sepsi. În urmă cu câteva zile antrenorul Leo Grozavu și-ar fi lovit un jucător. Totul s-a întâmplat luni, în timp ce jucătorii erau la masă. Antrenorul i-a dat o palmă lui Lorand Fulop, fără niciun motiv. Jucătorul s-a ales cu telefonul spart. După meciul cu Poli Iași, Grozavu a fost întrebat despre incident.

”Nu cred că tensiunile sunt importante, în orice familie se întâmplă și lucruri mai puțin plăcute. Părinții își mai ceartă copiii, așa e în familie. Asta nu înseamnă că nu-i iubesc, că nu-i susțin. Am avut discuții, unele mai aprinse, sunt lucruri care țin de bucătăria internă”, a spus Grozavu, vizibil iritat.

Patronul clubului intervine în scandal

Patronul clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi a păstrat tăcerea, dar acum a decis să intervină în conflictul dintre antrenor și jucători. Dioszegi spune că va lua măsuri după ce va afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Să vină echipa și ne întrunim în comitetul executiv și luăm decizii. Vreau să aud părerea antrenorului Leo Grozavu, vreau să vorbesc cu jucătorii și după aceea luăm decizia. Să vedem ce o să spună și jucătorii pentru că e inadmisibil să vorbim de bătaie sau chestii din astea. Eu sper să fi fost doar o mustrare. Eu am vorbit cu 5-6 jucători, nu toți spun același lucru”, a spus patronul echipei din Sfântu Gheorghe.

Leo Grozavu nu ar fi la primul incident de acest fel. În 2017 l-a pălmuit pe Cătălin Golofca, chiar pe banca de rezerve la un meci.

Lasă un răspuns