Senatorul care a îmbrăcat halatul de medic pentru a trata bolnavii infectați cu coronavirus

Senatorul USR Adrian Wiener tratează, de la începutul acestei săptămâni, bolnavii de COVID-19 în secția medicină internă II din cadrul Spitalului Județean Arad. El este medic primar, specializare medicină internă.

”Nu fac nimic special, doar meseria de doctor”

„În această perioadă, când Senatul a lucrat de la distanță, am avut timpul ca după derularea activităților senatoriale – atât în plen, cât și în comisii sau la cabinetul senatorial – să vin la spital, în secția în care lucrez. Știu că acum este mare nevoie de doctori în spitale – nu numai la Arad – așa că mi se pare firesc să fiu aici. Nu fac nimic special, doar meseria de doctor, alături de colegii mei”, declară senatorul USR Adrian Wiener.

Ministrul Sănătății anunță că în farmacii va reapărea un medicament necesar pentru tratarea pacienților de COVID-19.

În urmă cu 10 zile, pe fondul epidemiei declanșate de noul coronavirus, senatorul Adrian Wiener a depus, împreună cu senatoarea Silvia Dinică, o inițiativă legislativă pentru stimularea deschiderii de farmacii în localitățile mici, în care nu există niciuna.

Adrian Wiener a semnat, alături de alți parlamentari USR, o scrisoare deschisă adresată Guvernului prin care sunt cerute măsuri de protejare a persoanelor vulnerabile în contextul crizei provocate de noul coronavirus. site news

Lasă un răspuns