Selly, puștiul celebru din România, are gardă de corp!

Selly, cel mai celebru vlogger din România, și-a angajat bodyguard. Selly s-a apucat să se filmeze pe internet, în anul 2012, discutând diferite teme de viață ale tinerilor.

El a ajuns celebru și bogat. Se speculează că a agonisit aproximativ un milion de euro, în principal din reclame. Cel mai cunoscut vlogger din țară, este plin de energie și privește cu mult optimism viitorul.

Selly, plimbare în mall

Andrei Șelaru a ales ziua de duminică pentru o plimbare într-un cunoscut centru comercial din Capitală. El s-a plimbat prin mall, plătind consumația cu ajutorul cardului. Cel mai popular puști din România s-a plimbat alături de un prieten care a fost bodyguard, șofer și l-a ajutat cu sacoșa . Vloggerul, înainte de a părăsi centrul comercial, a fost sunat de o persoană cunoscută. După telefonul primit, vloggerul și-a luat ”avânt”, lăsându-și ”garda de corp” în urmă.

Selly-ii-da-replica-lui-ctp-

Selly s-a întors la un moment dat, căutându-și prietenul din priviri. Când l-a văzut, vloggerul s-a liniștit, apoi a continuat discuția pe mobil. Până la mașină, unde „bodyguardul” a răsucit cheia în contact, cei doi plecând.

Cum a făcut Selly o avere

Selly are peste două milioane de abonați pe YouTube, care îi aduc un venit, lunar, circa 10.000 de dolari. „În principiu, sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.

-Selly-a-scos-melodie-noua-dupa-ce-si-a-lovit-bolidul-de-lux-aluzie-la-criticile-lui-ctp/

El a precizat că trebuie să se adapteze mereu, deoarece mai puține vizualizări înseamnă mai puțini bani. „Am mai adoptat diverse tipuri de content. Acum doi ani, aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”, a mai povestit acesta. site news

Lasă un răspuns