facebook

Selgros oferă peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună cadrelor medicale şi angajaţilor Ministerului de Interne

Selgros Cash&Carry s-a implicat în sprijinirea cadrelor medicale şi a angajaţilor MAI care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, oferind acestora peste 25.000 de porţii de mâncare caldă pe lună.

Campania se numește „Din pasiune pentru oameni”, iar porţiile de mâncare vor pleca către spitale şi instituţii MAI din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj Napoca, Suceava, şi Braşov – oraş în care suportul companiei se îndreaptă şi către un centru de susţinere şi ocrotire a persoanelor fără adăpost.

Meniurile zilnice sunt pregătite de bucătarii de la Selgros Bistro şi Pauza Mică, în condiții de deplină siguranță.

„Avem toată aprecierea pentru oamenii din prima linie, care au un rol crucial în definirea unui viitor mai sigur. Rămânem alături de comunitate, cu convingerea că, în această perioadă excepţională, fiecare efort contează şi orice gest de solidaritate poate face diferenţa”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash&Carry România.

Selgros Cash&Carry România a fost printre primele lanţuri de magazine care s-au alăturat iniţiativei civice „Cumpărături la uşa ta”, o acţiune care constă în livrarea de pachete cu alimente de strictă necesitate la domiciliul persoanelor în vârstă sau cu mobilitate redusă. site news

Lasă un răspuns