Selena Gomez dezvăluie ce a făcut în timpul carantinei

Selena Gomez stă izolată în casă din cauza pandemiei cauzate de coronavirus. Îndrăgita interpretă de muzică pop și actriță a postat un video cu durata de un minut în care le explică fanilor de ce a stat departe de platformele sociale.

Artista, în vârstă de 28 de ani, le-a împărtășit acestora ce a făcut pe perioada distanțării sociale, scriind pe Instagram: “Lucruri pe care le-am făcut în carantină – am stat confortabil în noua mea casă și am luat lecții de chitară”.

Postarea a fost acompaniată de o fotografie a Selenei cântând la o chitară acustică lângă fereastră. Afișând un look confortabil într-o pereche de pantaloni lungi și un maiou, poate fi văzută stând cuibărită într-un fotoliu din catifea roz aflat în fața unui perete împodobit cu tapet cu motive florale.

Noua casă a lui Gomez a aparținut anterior legendei muzicii rock Tom Petty. Ea a cumpărat locuința – care a fost personalizată de rocker și soția acestuia, Jane Benyo, la pretul de 4.9 milioane de dolari.

Proprietatea se întinde pe 11.000 metri pătrați și are 6 dormitoare și 10 băi.

Selena promite fanilor că va redeveni activă pe Insta

“Am vrut să înregistrez un mesaj scurt pentru voi pentru că nu am mai postat de mult”, a început ea. “Am vrut doar să vă anunț că vă iubesc și că mi-e dor de voi și că sunt multe lucruri interesante pe care le pregătesc și abia aștept să le împărtășesc cu voi.”

“Cred ca la începutul acestui an, cu tot ce se întâmplă în jur, am simțit că ar fi puțin insensibil din partea mea să postez lucruri care ar putea să fie prea vesele sau festive. A fost foarte greu pentru mine și mi-a luat timp să învăț, să învăț cu adevărat despre ceea ce se întâmplă și voi continua să fac din asta o prioritate”, a adăugat ea înainte de a le spune fanilor că va începe să posteze din nou regulat cât de curând.

“Dar vroiam să vă spun că voi fi mai implicată și că vă trimit multă dragoste. Vă voi arăta mai multe din viața mea personală și ce am mai făcut. Vă mulțumesc că sunteți aici și vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați mereu. Vom vorbi în curând”, a încheiat ea.

La 38 de ani gătește ca un „master chef”

În perioada cât nu a postat online, Selena Gomez a lucrat și la abilitățile sale culinare. În luna mai, HBO Max anunțase că vedeta va participa în cadrul unui nou show de gătit, păstrând distanțarea socială, pe platforma de streaming.

Numită “Selena + Chef” seria o are în prim plan pe Gomez acasă în timp ce încearcă să gătească rețete noi din diferite bucătării. În fiecare episod i se alătură câte un chef, arătându-i diferite trucuri și dându-i sfaturi neprețuite.

“Întotdeauna am declarant caă sunt o gurmandă”, a declarat Selena. “Cred că am fost întrebată de sute de ori în interviuri dacă aș avea o altă carieră, ce aș face și am răspuns că ar fi distractiv să  fiu bucătar.”

Lasă un răspuns