Secretul pe care nu-l spune familia lui Schumacher!

Soția fostului campion de Formula 1 a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a ascunde adevărata stare de sănătate a lui Michael Schumacher. De aproape 7 ani cei mai buni medici au încercat diferite metode de recuperare, dar se pare fără rezultate notabile.

“Trebuie să ne imaginăm o persoană total schimbată”, spunea medicul Nicola Acciari.

Potrivit jurnaliștilor de la Mirror, Schumacher s-ar confrunta cu noi probleme de sănătate. Pentru că a stat întins în pat atâția ani, acum ar avea atrofie musculară și de osteoporoză. După ce a fost tratat în mai multe clinici celebre, cardiologul Philippe Menasche a vorbit despre o nouă metodă care i-a făcut pe toți să spere într-o minune. Aceasta terapie este bazată pe celule stem. Totuși nu se cunoaște încă ce efect ar avea o asemenea operație asupra creierului. Familia a rămas din nou tăcută, dar se pare că deocamdată nu au luat în considerare o intervenție chirurgicală din cauza pandemiei de coronavirus.

„Obiectivul este acela al regenerării sistemului central nervos al lui Michael”, a declarat renumitul doctor.

Schumacher a suferit mai multe operații

În urmă cu 7 ani, un accident la ski i-a schimbat definitiv viața celui mai titrat pilot de Formula 1. Pe 29 decembrie, 2013, Schumacher schia împreună cu fiul său în Alpii Francezi. A căzut și s-a lovit la cap. A fost operat de urgență, apoi a rămas în comă indusă. Medicii declarau că starea sa este stabilă, însă Schumacher nu și-a mai revenit niciodată. După câteva luni s-a spus că starea i s-a îmbunătățit și familia a decis să fie tratat la domiciliu. Au urmat apoi alte intervenții chirurgicale, ultima se pare la Paris. În toți acești ani au fost foarte puține informații despre starea sa reală de sănătate, familia dorind să păstreze discreția. Chiar și prietenii care l-au vizitat au fost rugați să nu dezvăluie informații.

Lasă un răspuns