Se reiau examenele pentru permise, după pauza „de Covid”

Activitatea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule din Prefectura Bacău va fi reluată începând de miercuri, 2 septembrie. Activitatea se va desfășura parțial, unele servicii fiind suspendate până în weekend.

Activități reluate

Potrivit reprezentanților instituției, începând de miercuri vor fi reluate următoarele activități: examinarea candidaților în vederea obținerii permisului de conducere, atât la proba teoretică, cât și la proba practică, preschimbarea permiselor de conducere românești și străine, înregistrarea dosarelor candidaților pentru susținerea examenului de obținere a permisului de conducere și eliberarea autorizațiilor de circulație provizorie.

Rămân suspendate până vineri, 4 septembrie, cu posibilitatea de a se prelungi restricția și după această dată, activitățile de înmatriculare auto, transcriere auto, radieri auto, eliberări duplicate certificate și plăci cu numere de înmatriculare.

Cetățenii care au programări online pentru activitățile care vor fi reluate începând de marți se pot prezenta la ghișeele serviciului conform programărilor existente. Cei care au avut programări online valabile în perioada în care activitatea serviciului a fost suspendată sunt reprogramați din oficiu, notează Mediafax.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule din cadrul Instituției Prefectului – Județul Bacău este închis de pe data de 28 august. Atunci mai mulți angajați au primit confirmarea că s-au infectat cu virusul SARS Cov 2. site news

Lasă un răspuns