Se despart după 17 ani! Walter și Raluca Zenga divorțează?

De aproape un an se pare că, Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu. Nu au anunțat nimic oficial, dar conform Fanatik cei doi au decis să trăiască separat. De altfel, Raluca nu a mai postat pe contul său o fotografie cu antrenorul ce câteva luni. Un motiv al rupturii ar putea fi faptul că Walter Zenga a fost mai mult plecat la echipele pe care le-a antrenat, în timp ce soția sa călătorește prin toată lumea pentru blogul său de vacanțe. Înainte erau nedespărțiți, dar acum italianul nu a însoțit-o în nicio călătorie. Chiar dacă trăiesc vieți separate, cei doi au preferat să fie discreți, mai ales de dragul celor doi copii. Ultima apariție împreună a fost în luna martie a acestui an, la o emisiune TV. Intervenția a fost prin skype, fiecare fiind într-o altă locație.

“Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, spunea antrenorul, care în acel moment era izolat în Italia.

Cum s-au cunoscut Walter și Raluca Zenga

La început nimeni nu le-a dat prea mari șanse. Cei doi s-au cunoscut în aeroport, la Milano. Apoi au călătorit cu același avion. Se întâmpla în anul 2003, în acea perioadă Zenga fiind antrenor la FC Național. După doar un an s-au căsătorit civil. Nunta a avut loc în 2009, la Bran. Ani la rând s-au susținut unul pe celălalt și au declarat în repetate rânduri că se iubesc la fel ca în prima zi. Walter și Raluca Zenga au împreună doi copii Samira Valentina şi Walter Jr.

Lasă un răspuns