Scrisoare emoționantă! Iker Casillas și-a anunțat retragerea

Legendarul portar al naționalei Spaniei, Iker Casillas a decis să se retragă la 39 de ani. Goalkeeperul a trecut prin momente dificile, după ce anul trecut a suferit un infarct. A încercat să revină pe teren, dar nu a mai putut. Iker Casillas și-a luat adio de la fani printr-o scrisoare emoționantă.

„Imporant este drumul pe care călătorești și oamenii care te însoțesc, nu destinația către care te duce. Cred că pot spune că a fost un drum și o destinație de vis”, a scris Casillas pe Twitter.

Casillas a cucerit de 3 ori UEFA Champions League cu Real Madrid și a devenit campion mondial și european cu naționala Spaniei. Portarul este o adevărată legendă la Real Madrid, echipă pentru care a jucat 16 ani. A ajuns la madrileni la vârsta de 9 ani și este considerat cel mai bun portar din istoria echipei. În 2015 a plecat la FC Porto. A câștigat de două ori titlul cu portughezii și două Cupe. Din aprilie 2019 nu a mai putut intra pe teren din cauza problemelor de sănătate.  

Casillas revine pe „Bernabeu”

Casillas ar putea reveni la Real Madrid, după cinci ani. Clubul i-ar fi făcut o ofertă pentru a ocupa funcția de consilier. Detaliile ar urma să fie puse la punct zilele următoare. Imediat după anunțul retragerii din activitate, Real Madrid a postat un mesaj pe pagina oficială.

„Real Madrid vrea să-și arate aprecierea, admirația și dragostea pentru una dintre cele mai mari legende ale clubului nostru și fotbalului mondial. Iker Casillas aparține inimii Real Madridului și va fi așa pentru totdeauna”, au scris spaniolii.

Lasă un răspuns