Scene uluitoare. Soț și soție, agresați în fața sediului Poliției

 Un cuplu, soț și soție, au fost agresați chiar în fața secției de Poliție unde s-au dus să ceară ajutor oamenilor legii. Acest lucru s-a întâmplat în fața secției de poliție Sânnicolau Român, județul Bihor.  Cei doi soți au venit să ceară sprijinul polițiștilor, fiind urmăriți de un clan de țigani violenți. Ei au fost agresați chiar în fața secției de Poliție, cele două polițiste aflate în sediu încuindu-se în secție, solicitând ajutor la 112, în loc să iasă afară să aplaneze conflictul.

„Au tăbărât pe noi“, povesteşte Oana Călău. Soţul ei, aflat la volan cu geamul deschis, a fost primul. agresat.

Femeia şi-a sunat întâi socrul, căruia i-a spus că se află la Poliţie cu familia Bojani, după care a ieşit din maşină, sunând la 112.

„Am crezut că, dacă mă vor vedea, femeie, cu telefon şi vorbind la 112, vor înceta. Dar n-au făcut-o. Unul mi-a tras o palmă şi au continuat să dea în soţul meu, care a ieşit să mă apere. Când l-au văzut afară, s-au dus spre el, cu bâte. El a reuşit să intre în sediul Poliţiei, ca să ceară ajutor“, a spus ea.

„Am crezut c-o găsesc moartă. În sediul postului de Poliţie se aflau două tinere agente care, în loc să iasă ca să facă ordine cu bătăuşii, au ferecat uşa pe dinăuntru şi au sunat după întăriri, ceea ce i-a întărâtat şi mai mult pe bătăuşi, aceştia încercând să spargă uşa cu pumnii, picioarele şi bâte.

„A fost groaznic. Eu înăuntru, soţia afară. Am crezut că o voi găsi moartă când ies“, a declarat Marius Călău site news.

Lasă un răspuns