Scene macabre într-o cameră de hotel din centrul Bucureştiului. Și-a planificat sinuciderea cu o cruzime ieșită din comun

Scene macabre într-o cameră de hotel din centrul Bucureştiului. Un tânăr de 25 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa, după ce s-a cazat cu o zi înainte de a se sinucide în una dintre camerele hotelului Ambasador, situat pe bulevardul Gheorghe Magheru. Oamenii legii au fost sesizaţi de către angajaţii hotelului şi au constatat decesul bărbatului.

Scene macabre într-o cameră de hotel din centrul Bucureştiului

Tânărul de 25 de ani s-a cazat vineri, 28 februarie, la hotelul Ambasador, dar nimic nu le dădea de bănuit angajaţilor că ar fi fost ceva în neregulă cu aceştia. O zi mai târziu, sâmbătă, el a fost găsit în cameră, lipsit de viaţă. Poliţiştii, odată ajunşi la faţa locului, au constat că decesul bărbatului a fost unul planificat. Pe noptieră a fost găsit un mesaj de adio prin care el explica motivele pentru care a decis să se sinucidă. Se pare că el ar fi ingurgitat mai multe pastile, creând un cocktail medicamentos care i-ar fi fost fatal.

Apropiații spun că era un băiat școlit, foarte deștept și venise din Statele Unite. El locuia în Sectorul 2, dar, inexplicabil, se cazase la hotel, imediat ce a ajuns în București.

Poliţiştii vor demara o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care l-au făcut pe individ să îşi curme zilele. 

Hotelul Ambasador, recunoscut pentru fapte sângeroase

De-a lungul vremii, hotelul Ambasador a fost martor mai multor fapte sângeroase, acestea regăsindu-se în poveştile sumbre ale Capitalei. Potrivit Adevărul, începutul anilor ’40 au marcat unul dintre evenimentele care au rămas în istoria hotelului. 

În faţa hotelului Ambasador a fost împuşcat mortal, la 18 ianuarie 1941, maiorul de aviaţie neamţ Helmuth Doring, membru al Misiunii Militare Germane stabilite în România.

Citește și Taxa Oxigen, încasată în continuare de la bucureșteni, deși primarul Firea a spus că renunţă la ea

Mai mult decât atât, în urmă cu mai mult de un deceniu, el a fost scena unui moment intens mediatizat de presă la vremea respectivă. Codrin, un tânăr care ulterior s-a sinucis aruncându-se de la etajul al 12-lea al hotelului, şi-a omorât nevasta cu mai multe lovituri de cuţit apoi, disperat, a pornit spre Capitală, unde şi-a încheiat socotelile cu viaţa. site news 

Lasă un răspuns