Scene de Evul Mediu. Copilă, bătută de mama în stare de ebrietate

Scene șocante în comuna Poșta, județul Galați. O fetiță de 7 ani a fost bătută și lăsată să înghețe de frig în grădină de mama sa. Copila a fost salvată de un vecin, oamenii legii deschizând un dosar penal în acest caz.

Incidentul a avut loc vineri. Potrivit imaginilor, vecinul familiei se ceartă cu un alt bărbat, reclamând că se aude de la el din casă cum copilul este bătut de mama aflată în stare de ebrietate. Fata este pedepsită să stea în curte îmbrăcată sumar, deși afară este frig. Copilul salvat de vecin, este îngrozit și refuză să se întoarcă la mamă. Imaginile au fost postate pe Facebook.

„Ţi se pare normal ce se întâmplă la ține? Cum, frate, să baţi o copilă aşa mică? Stau afară şi aud cum o baţi. Nu poţi să baţi o copilă de câţiva ani în halul ăsta. Şi eu am copil (…) Eşti beată ţeapănă. Ţi se pare normal? Îţi baţi copila ta, eu aud de acasă cum o baţi. Ţi se pare ceva normal?”, spune cel care filmează, adresându-se celor doi părinți ai fetei, amândoi băuți.

Bărbatul a luat fetița de 8 ani acasă iar după ce a fost îngrijită de vecin, fetița a fost luată de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Galați și a ajuns într-un centru de primire în regim de urgență.

„Fetița este luată de asistența socială și poliție (…), au dus-o la Galați la un singur centru. Cică este în Galați, eu am făcut ce am putut sperăm să fie bine acolo unde au luat-o, nu mai știu nimic de ea. Eu am avut-o la mine, am spălat-o, i-am dat să mănânce. Fetița nu mai este la mine, este luată și dusă la Galați”, a scris bărbatul pe Facebook.

Polițiștii au anunțat că în acest caz se fac cercetări pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului.Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului au declarat că fata este consiliată psihologic, fiind afectată din punct de vedere emoțional. Ea nu are urme de violență pe corp dar nu vrea să se întoarcă la mama sa.

Drepturile părinților sunt suspendate, până când instanța va lua o decizie, putându-se ajunge până la decăderea din drepturi site news.

Lasă un răspuns