Scenariu roșu la Colegiul Militar Breaza. Elevi depistați cu COVID-19

Colegiul Militar Breaza, două școli și patru grădinițe din județul Prahova intră în scenariul roșu din cauza unor infectări cu virusul SARS CoV-2. Cursurile vor fi mutate în mediul online timp de două săptămâni, anunță reprezentanții Prefecturii Prahova.

O ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență va avea loc pe parcursul zilei de louni la Prefectura Prahova, iar pe ordinea de zi figurează suspendarea cursurilor și trecerea activității în mediul online pentru 14 zile la unități școlare din Breaza și Gorgota, unde au fost depistate cazuri de COVID-19.

„Este vorba despre Colegiul Militar Breaza și două școli și patru grădinițe din Gorgota. La Breaza sunt cel puțin patru elevi infectați”, spun reprezentanții Prefecturii Prahova.

Autoritățile încă așteaptă rezultate de la alte teste.

La Gorgota este un profesor infectat care a intrat în contact cu alte cadre didactice în timpul unui consiliu profesoral.

În nicio unitate școala nu se întrerupe, potrivit sursei citate, cursurile urmând să se desfășoare doar online, conform scenariului trei.

Citește și Un român a inventat un nou cuvânt, folosit acum în toată lumea

Elevi care au COVID-19 au fost depistați și la Colegiul Militar „Mihi VIteazul” din Alba Iulia, aici fiind vorba de trei cazuri. site news

Lasă un răspuns