Scârțâie prietenia Orban – Iohannis! Sunt mari nemulțumiri în PNL

Președintele Klaus Iohannis ar fi nemulțumit de modul în care s-a făcut bugetul țării, iar în interiorul PNL există voci care spun că Ludovic Orban conduce prost. Analistul politic Bpgdan Chirieac a comentat subiectul la România TV, joi seara.

„Orban, în acest moment, este un prim-ministru de poveste. Eu cred cu putere că în interiorul PNL sunt mari nemulțumiri vis-a-vis de domnul prim-ministru Orban. Nu față de președintele Klaus Iohannis, care este un campion absolut în momentul acesta și față de care PNL-iștii cu care vorbesc au un imens respect. Nu. 

Sunt nemulțumiri precise față de modul în care conduce partidul premierul Ludovic Orban. Și, adevărul este că nici nu ai cum să fii mulțumit. Adriana Săftoiu este un om perfect vertical. Ia ține-ți minte. A demisionat din Parlament. Când o luase razna cu totul în epoca Băsescu. Rareș Bogdan a avut un rol fundamental în ridicarea PNL-ului. 

Multe alte personalități din PNL nu sunt de acord cu faptul că, anunți în campanie: nu primesc pe nimeni de la PSD în PNL și au venit deja nu știu câți din PSD. I-a primit pe ușa din spate Ludovic Orban. Apoi, faptul că la Protecția Consumatorilor e ziua și fapta. La Protecția Consumatorilor pui la conducere pe patronul de la cârciuma ”La căruța” din Botoșani. 

Sigur că e, probabil, cel mai bun pentru această funcție că dânsul știe cum e cu consumatorii și consumul. Dar totuși, umpli de ridicol, cum numai PSD-ul mai reușea pe vremuri, la anumite conduceri, să facă astfel de lucruri. Deci da, este în opinia mea un mugure de nemulțumire care se poate adânci în interiorul PNL. Fără doar și poate”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

Iohannis vrea alegeri anticipate

Președintele vrea alegeri anticipate tocmai fiindcă a simțit că Guvernul ăsta nu duce nici măcar până la 20% într-un an de zile. Dar în momentul în care iei decizii care te umplu de ridicol… PNL-ul nu e Klaus Iohannis să câștige în orice situație”, a mai susținut Bogdan Chirieac.  site news

Lasă un răspuns