Scandal uriaș cu Lara Fabian la București, concert anulat în ultimul moment: artista acuză că n-a fost plătită de promotorul turneului

Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian, care avea programat luni, de la ora 19.30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat pe Facebook că spectacolul „este anulat”. Spectacolul făcea parte din „50 World Tour”, început anul trecut. Prin acest turneu artista îşi promovează cel de-al 14-lea album de studio, „Papillon”.

Mesajul-șoc scris de Lara Fabian

„Sunt în Bucureşti, în hotel… şi sunt profund tristă pentru că trebuie să vă spun că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe foarte nefericite, independente de voinţa mea sau a trupei mele. (…) Simt furie şi indignare, deoarece, pentru a patra oară la rând, persoana care gestionează turneul internaţional (nu afectează Franţa şi Turneul Francez), care ar trebui să plătească pentru spectacolele noastre, se află în incapacitate de plată.

Citește și anunțul dramatic făcut de un fost ministru al sănătății, de ce boală gravă suferă.

Nu pot accepta să nu văd acest abuz şi nici nu pot continua să cânt, mai ales că trebuie să achit toate cheltuielile cu trupa şi concertul, fără să fiu plătită, la rândul meu, pentru a acoperi toate acestea. Este o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul se va rezolva, dar situaţia mai mult s-a înrăutăţit şi, regretabil, nu mai putem continua”, a scris Lara Fabian, într-o postare pe Facebook.

Artista, nevoită să anuleze a doua oară concertul din București în doar câteva luni

Ea a precizat că acest lucru i-a provocat suferinţă enormă şi stres în ultimele câteva luni, ajungând să se îmbolnăvească. Acesta a fost şi motivul pentru care nu a putut concerta ultima dată când a venit la Bucureşti. Artista a adăugat că nu poate accepta această situaţie. Ea spune că va apela la toate „căile legale”, astfel încât să poată reveni cât poate de repede la Bucureşti. „Bucureşti, îţi promit, în curând voi cânta din nou pentru tine… Şi da, vom sărbători muzica şi iubirea împreună cu bucuria care ne leagă”, a mai spus artista.

Iniţial, concertul ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie. Din cauza unor probleme de sănătate, a fost reprogramat pentru 3 februarie. Interesant este însă că o situație similară s-a petrecut și cu concertul din Atena, de pe 1 februarie.

Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor, Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut pe 9 ianuarie 1970, în Belgia. A trăit şi în Italia, iar în 1996 a devenit cetăţean canadian. A debutat discografic în 1991 şi a lansat de atunci alte 13 materiale de studio. site news

Lasă un răspuns