Fidelii lui Tăriceanu ies la atac după ce un lider important i-a cerut demisia de la șefia ALDE

Scandal în ALDE București. După ce Andrei Gerea, preşedintele ALDE Bucureşti, i-a cerut joi demisia lui Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE îşi găseşte susţinători chiar în organizaţia condusă de Gerea.

Scandal în ALDE din cauza lui Tăriceanu

Bogdan Trifan, preşedintele ALDE Sector 6, îi transmite lui Gerea că ar trebui să fie mai concentrat pe pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

VEZI SI Scandal-national dupa-ce-o-fosta-campioana si-a-acuzat-antrenorul ca a-violat-o cand-era minora-exista si-alte victime-abuzate-
„Am văzut că dl Andrei Gerea s-a aventurat astăzi într-un război declarativ la adresa președintelui ALDE, în loc să fie mai degrabă preocupat de pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Mai avem câteva săptămâni până la startul campaniei electorale, iar dl Gerea (cel care are titulatura de președinte al ALDE București) încearcă prin tot felul de declarații, care nu au nicio legătură cu punctul de vedere al filialei București, să provoace tot felul de diversiune.”

Solicitarea lui Gerea, dezaprobată

Filiala ALDE Sector 6 nu este de acord cu spectacolul politic pe care dl Gerea îl face în aceste zile și respinge categoric afirmațiile făcute de acesta în spațiul public. Dl Gerea ar trebui să fie mai concentrat pe campania electorală și pregătirea filialei București, și mai puțin pe jocuri politice personale, care nu fac decât să afecteze ALDE”, afirmă președinta ALDE Sector 6, Bogdan Trifan.

VEZI SI Romania-implicata-intr-un mare-scandal de-coruptie-cu demisii-la-nivel-inalt

‘Filiala ALDE Sector 1 dezavuează declarațiile pe care președintele ALDE București Andrei Gerea le-a făcut astăzi la adresa președintelui ALDE!

Nu putem cauționa o atitudine conflictuală a președintelui ALDE București. Filiala ALDE Sector 1 îi recomandă dlui Gerea ca, în cazul în care are vreo nemulțumire, să vină în partid să o exprime, nu să iasă public și să se aventureze în acțiuni diversioniste care nu fac bine partidului.

Dacă tot dorește să ia parte la decizie, dl Gerea putea veni astăzi în Biroul Politic Executiv al ALDE să își expună punctul de vedere. Însă, a preferat să lipsească și să acuze faptul că în partid deciziile nu se iau în forurile statutare (?!?!).

Îl invităm pe dl Gerea, dacă vrea să ajute ALDE, să vină alături de colegii din filiala ALDE București să pregătim campania electorală pentru alegerile locale. Toți colegii sunt în această perioadă concentrați pe această campanie importantă pentru filiala noastră. Sperăm ca și dl Gerea să vină să muncească alături de noi.

Vicepreședinte ALDE Andrei Gerea a declarat joi că demisia lui Tăriceanu de la vârful partidului ar fi binevenită. El a adăugat că liderul ALDE a pierdut sprijinul multor membrii cu vechime în partid. site news

Lasă un răspuns