Scandal la centrul de carantină din judeţul Arad. Mascații, chemați să intervină

Scandal la centrul de carantină aflat într-o localitate din județul Arad. 40 de persoane care se află în carantină s-au încuiat în centru.

Pompierii au fost chemați să intervină pentru a sparge ușa. Oamenii, nemulțumiți de situația în care se află, au blocat echipajul de pompieri, iar acesta nu mai poate părăsi centrul.

Scandal la centrul de carantină din judeţul Arad

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Arad au încercat să ajungă la cele aproximativ 40 de persoane aflate în centrul de carantină, însă acestea au încuiat ușa. Pompierii, chemați, să spargă ușa s-au trezit “prizonierii” oamenilor. Aceștia le-au blocat autospeciala intervenție cu mașinile lor.

Mai mulți romi veniți cu mașinile din Italia au refuzat să intre în carantină. La fața locului a fost chemată poliția națională, dar și reprezentanții DSP. Au fost făcute dosare penale pentru fals în declarații pentru cei 12 romi. Vor fi băgați în carantină.

Citește și: Spitalul Floreasca are doar 10 costume de proteie pentru personalul medical


Romii călătoreau cu trei mașini înmatriculate în Italia, iar în momentul în care au ajuns în vama Cenad au aflat că vor trebui să stea în carantină. Au devenit recalcitranți și au făcut scandal, iar polițiștii de frontieră i-au chemat pe colegii lor de la Poliția Națională. De asemenea, la fața locului se află și reprezentanți ai DSP. Din primele informații de la fața locului romii se pare că au încercat să ducă în eroare autoritățile cu privire la țara din care călătoreau. site news

Lasă un răspuns