Scandal incredibil cu fiica lui Florin Iordache: acuzată de furtul unei mașini închiriate

Fiica ex-ministrului Justiției este acuzată de furtul unei mașini, conform cancan.ro. Delia, fata lui Florin Iordache, a închiriat un Opel pentru cinci zile, iar apoi l-ar fi vândut la dezmembrări.

Reprezentanții unei firme de închirieri auto, SC. Prospero Rent Auto SRL, îi aduc învinuiri grave. ”În data de 18.12.2019 s-a prezentat la biroul nostru din Sos. Pipera nr. 26 domnișoara Iordache Delia, fiica fostului ministru de Justiție Florin lordache, cu intenția de a închiria un autoturism. După oferta făcută de agentul de vânzări a acceptat închirierea autoturismului marca Opel Asta J la un preț de 30 euro/zi TVA inclus pentru o perioadă de 6 zile respectiv până în data de 18.12.2019. I s-a întocmit contract de închiriere achitând contravaloarea sumei totale și a plecat cu mașina. În data de 18.12.2019, fiind data de expirare a contractului, a fost contactată de către agenții de la birou în vederea restituirii autoturismului, iar aceasta a solicitat extinderea contractului până pe data de 03.01.2020 (16 zile).

Vezi cum declara Florin Iordache în campania electorală că nu ăi este rușine cu Viorica Dăncilă.

Cum a dispărut Delia Iordache în ceață cu tot cu mașină

În acel moment i s-a comunicat că va trebui să vină să ne achite prelungirea contractului. I-a transmis agentului de la birou că nu se poate deplasa fiindcă nu este în București. Ne-a transmis datele cardului pentru a încasa suma respectivă de pe card. La încercările repetate de a încasa contravaloarea contractului de închiriere POS-ul indica: fonduri insuficiente. Am contactat-o în repetate rânduri în vederea plății contractului de prelungire. Răspunsul Deliei lordache era că trebuie să îi intre bani în cont și ne anunță ea când se întâmplă acest lucru. După câteva zile în care am ținut legătura cu ea numai prin mesaje nu am mai primit nici un răspuns. Nu am mai putut să luăm legătura cu ea prin niciun fel de mijloc de comunicare.

Mașina avea GPS, așa au aflat că a ajuns la dezmembrări

Mașina era dotată cu sistem de monitorizare GPS, având ca traseu zonele rău famate din Slatina și Caracal. Am luat decizia, în data de 10.01.2020, să declarăm mașina furată la «Serviciul Furturi Auto București»”, a declarat Adrian D, reprezentatul firmei de închirieri auto. „În data de 14.01.2020 în jurul orelor 13:00 sistemul GPS montat pe autoturism transmitea ca locație că se află într-un centru de dezmembrări din Craiova. În acel moment, nu am mai stat pe gânduri și m-am deplasat la «Serviciul Furturi Auto București» unde era depus dosarul. Un alt coleg s-a deplasat la centrul de dezmembrări din Craiova. La fața locului, patronul firmei de dezmembrări a refuzat să recunoască că mașina se află la ei în incintă, amenințându-l pe colegul meu cu bătaia. Acesta a apelat Serviciul Unic de Urgență 112 și un echipaj s-a deplasat la fața locului.

Scandal cu poliția și patronul firmei de demembrări, toți se cunoșteau între ei

Patronul firmei de dezmembrări a refuzat și atunci să intre înăuntru pentru verificare. Agenții de poliție aflați la fața locului se cunoșteau cu respectivii. După scurt timp, la fața locului s-a deplasat și un agent de poliție aparținând Serviciului Furturi Auto IPJ Dolj cu Ordonanță de verificare trimisă de la București, făcută la insistențele mele. În acel moment, echipajul de poliție chemat prin 112 a plecat, nefiind de competența lor. Colegul meu a rămas singur cu agentul de la furturi auto. La scurt timp după ce acesta s-a prezentat la fața locului, colegul meu a constatat că de fapt ei se cunoașteau, ba mai mult erau prieteni și credem că și rude (nași/fini).

Vezi ce ghinion are fata lui Iordache cu mașinile, accident provocat în vara anului trecut.

Patronul a refuzat și atunci să facem o verificare precizând faptul că trebuie să așteptăm să vină «patronul» și el ne poate deschide. După aproximativ 40 de minute a ajuns așa-zisul «patron». Ne-a spus că a venit un băiat pe nume «Cioara» din Caracal cu mașina la ei și că au plătit 2.000 euro pe mașină și că mai trebuia să îi dea 1.500 euro când aducea actele! După ce au recunoscut că mașina era la ei ne-au condus la locul unde era mașina. Aceasta era situată în spatele curții, în curs de dezmembrare. Mașina era fără numere de înmatriculare, bordul desfăcut și cu fețele de uși demontate.

Patronul firmei care a dat declarație Poliției a menționat faptul că Iordache Delia a lăsat mașina amanet unei persoane din Slatina. După aceea, mașina a fost vândută mai departe lui «Cioara» din Caracal, iar acesta le-a vândut lor mașina.

Fiica lui Iordache spune că e o neînțelegere

Contactată de reporteri, Delia Iordache a susținut că totul este o neînțelegere, iar aceste acuze sunt nefondate. ”Este o neînțelegere. Am dorit să închiriez o mașină, dar n-am mai făcut-o. Totul se trage de la un conflict dintre câțiva oameni de la mine din oraș și tatăl meu”, a declarat fiica lui Florin Iordache. (site news)

Lasă un răspuns