Scandal în lumea interlopă, după conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea. Cei mai temuți interlopi se amenință

Scandal în lumea interlopă, după conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea. Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași, a sărit în apărarea iubitului Antoniei, stârnind un real scandal. Un alt interlop, Mircea Ursu, s-a băgat pentru Abi şi l-a ameninţat pe liderul clanului Moldovei.

Intervenția lui Mircea Ursu, alias Bodyguardul lui Dumnezeu, vine pe fondul unui scandal mai vechi pe care acesta îl are cu gruparea Cordunenilor, iar conflictul Abi-Velea pare mai degrabă un pretext pentru ca acesta să arunce cu alte jigniri și provocări către cel supranumit ”Ștefan cel Mare”.

Scandal în lumea interlopă

”Văd că a intervenit Costel Corduneanu să-l certe pe Abi, pe copilul ăla. Când se ceartă doi cântăreți, că Abi Talent e un copil, o ”fetiță”, a intervenit Costel Corduneanu care aici are autoritate, nu? Ai intervenit să-l iei de urechi pe copilul ăla.

Nici acolo n-ai autoritate, mă, că mă bag eu pentru ăsta și te iau eu de urechi pe tine, să-ți scad eu gradele alea. A intervenit între ”femei”, ca să spun așa. Păi da, când se ceartă două femei intervine și a treia femeie, ”femeia șefă”.

Nici aici n-ai autoritate, păsărico! Măcar fă-te lăutar, fă-te dansator, poate aici îți găsești talentul și vei fi apreciat. Poate o să-l depășești într-o zi pe Abi Talent și acolo să-l bați”, a spus Mircea Ursu într-un live.

Vezi și Fostă consilieră a Vioricăi Dăncilă și o fidelă a lui Liviu Dragnea, implicată într-un scandal uriaș

Costel Corduneanu i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socială, că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un „artist talentat”.

Costel Corduneanu a postat un mesaj pe Facebook, scriind și că Abi Talent nu este altceva decât un „gunoi”, spre deosebire de Velea: „Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!„, a scris Corduneanu. site news

Lasă un răspuns