Scandal în fotbalul german – căpitanul lui Bayern, Manuel Neuer, spune că un informator divulgă amănunte de la negocierile sale de prelungirea contractului!

Hasan Salihamidzic

În media germană s-a răspândit zvonul că portarul de pe Allianz Arena a impus clubului un nou contract pe cinci ani, cu o sumă de 100 de milioane de euro! ”Este absurd să cer un astfel de contract – am 34 de ani, iar eu îmi doresc să joc doar la nivelul cel mai înalt, nu cred că aș putea s-o fac și la 38 sau 39 de ani. Sunt scurgeri de informații, de la negocierile mele, dar sunt total eronate”, a comentat Neuer, care s-a plans că publicul sau și fanii lui Bayern sunt informați greșit. Cel vizat este directorul sportiv Hasan Salihamidzic, care s-a și ofensat, la auzul acestui atac, dar se pare că viitorul lui la club a devenit incert.

Am fost loial clubului!

”Eu vreau să fiu numărul unu în club, sunt obișnuit cu o atmosferă de încredere și fiabilitate, atunci când vorbesc de Bayern, pentru că și eu am fost întotdeauna loial clubului, ca jucător și căpitan de echipă”, a mai spus portarul. El a lăudat și stilul de lucru al antrenorului, Hansi Flick, arătându-și bucuria la auzul veștii că acesta și-a prelungit contractual, pe banca tehnică, până în 2023.

Manuel Neuer a atacat un alt subiect sensibil, spunând că înțelege până la un punct aducerea unui nou goalkeeper la echipă, Alexander Nuebel, de la Schalke, pentru că el este viitorul. Dar tânărul de 23 de ani, Nuebel, a replicat că oficialii de la Bayern i-au garantat un număr de jocuri.

Oliver Kahn face ordine…

Dar noul președinte al bavarezilor, Oliver Kahn, fost portar de meserie, a ținut să facă lumină în toate aceste discuții inutile: ”Neuer va rămâne numărul unu al echipei, fiind o figură influentă pentru club. În cee ace-l privește pe Nuebel, el poate învăța de la Manuel și mă gândesc că antrenamentele viitoare, alături de cei mai buni, vor contribui la dezvoltarea lui ulterioară”, a precizat președintele Kahn.

Oliver Kahn și Manuel Neuer, doi portari care au făcut istorie la Bayern

Toți din club așteaptă ca Neuer să-și prelungească înțelegerea cu Bayern, dar există și un nefericit, acel director sportiv, Salihamidzic, care știe că va pierde teren, dacă Neuer semnează…   

Lasă un răspuns