Scandal de imaginea lui Nicolae Dobrin, soția se judecă cu autoritățile din Pitești

Gsp.ro scrie că Gica Dobrin, soția legendarului Nicolae Dobrin, a dat în judecată autoritățile din Pitești pentru că au folosit fără aprobare imaginea celui mai mare fotbalist din istoria orașului. Conflictul a pornit de la o decizie extremă luată de autorități, aceea de a interzice accesul copiilor de la Asociația Sportivă Fotbal Club Nicolae Dobrin într-un vestiar de la stadionul municipal. Gica Dobrin susține că spațiul era folosit de 5 ani, dar că în toamna lui 2019 nu au mai avut voie, fără vreo explicație. Soția „Prințului din Trivale” e nemulțumită și de faptul că materiale promoționale incripționate cu numele și chipul lui Dobrin sunt vândute în magazinul clubului, fără să i se fi cerut voie.

Soția lui Dobrin se simte umilită

„S-au folosit de imaginea soțului meu fără niciun acord. S-a făcut un magazin unde au fost vândute produse cu imaginea soțului meu fără să mă întrebe. Numele soțului meu este înregistrat la OSIM, iar ei nici măcar nu m-au întrebat. Mai ales având în vedere și conflictul dinainte, mi s-a părut că sunt călcată în picioare. Pe mine m-au dat afară cu copiii de la școală. Această școală era la stadion de 5 ani, iar autoritățile locale au hotărât în noiembrie să mă arunce în stradă. Pur și simplu am fost aruncată, pentru că nici nu m-au sunat. Mi-au închis ușa”, a declarat Gica Dobrin pentru financiarpress.ro.

Vezi ce soție a unui celebru primar liberal merge la cmpărături cu limuzina primăriei, cu tot cu șofer.

Asociația a produs 140 de fotbaliști

Gica Dobrin spune că a fost dispusă să plătească pentru folosirea vestiarului, dar nu a existat dorința dialogului din partea autorităților.

Citește pe ce loc se află Nicole Dobrin în topul celor mai valoroși fotbalști români din istorie, făcut de „L’Equipe”.

„De această școală au profitat tot dânșii. Au fost mai multe avantaje pentru dânșii. Eu nu cred că am avut vreun avantaj. Eu foloseam doar un vestiar. Nu consumam apă, nu consumam curent. Nu efectuam antrenamente în sală. Eram de acord să și plătesc. Nu am cerut nimic pe gratis. Am considerat că în memoria soțului meu trebuie să continui această activitate. De aceea nici nu am cerut nimic. Din contră, am dat fără să primesc ceva. Le-am dat 140 de copii pentru care nu am primit nicio floare de un leu. Nici nu-mi trebuie. Eu tot timpul am căutat să fiu utilă pentru că sunt piteșteancă, pentru că trăiesc în orașul acesta”, a completat soția lui Nicolae Dobrin. (site news)

Lasă un răspuns