Șarje dure între PSD și PNL, se trage cu toate armele: apar pozele de arhivă cu Orban la braț cu Dragnea

Premierul Ludovic Orban le-a spus, miercuri parlamentarilor social-democrați, în discursul său de la moțiunea de cenzură, că sunt ”născuți din pixul lui Dragnea”. Asta pentru că Dragnea a semnat listele de candidaturi, că de acest „stigmat” nu vor scăpa în viața lor. Premierul a spus că el nu se poate lăsa „judecat” de asemenea oameni. În replică, pesediștii au scos pozele la care nimeni nu se aștepta.

Pozele cu Dragnea și Orban de pe vremea USL

După discursul lui Orban, liderul deputaților PSD Alfred Simonis a declarat la microfon că și Ludovic Orban a fost făcut parlamentar prin pixul PSD în vremea USL și a prezentat două poze cu liderul PNL și Liviu Dragnea. `Țin să îi reamintesc domului Orban că și domnia sa a fost parlamentar pe liste făcute cu același pix al președintelui Dragnea, în 2012, când ați candidat împreună în USL. Nu păreați atunci să fiți deranjați de culoarea pixului sau a gecii”, a spus Simonis cu referire la pozele-surpriză.

Liberalul care spune că Dragnea se zbate în celulă, pozele sunt inutile

Deputatul PNL Florin Roman s-a dezlănțuit în Parlament. Acesta susține că Liviu Dragnea se zvărcolește de nervi când vede că PSD cere sprijinul Comisiei de la Veneția. „Cred că se zvârcolește Dragnea în celula lui de la Rahova când se uită la voi! Să vă audă rosting atât de des Comisia de la Veneția, cred că i se face rău, trebuie să cheme SMURD-ul.

Citește și contrele dure dintre Orban și Ponta, operația la picior din Turcia versus cura de dezalcolizare.

Când vorbiți de Comisia de la Veneția este ca și cum ar vorbi dracul de tămâie!Ați schmbat reglile în timp jocului În 2014 prin OUG 55 ați legalizat traseismul a 500 de primari în 45 de zile. Vă mulțumesc pentru aplauze și susținere. Domnilor colegi de la PSD vă mai spun un singur lucru. E rândul nostru la putere”, a declarat Florin Roman.

Un parlamentar descoperă că Eminescu folosea „ciuma roșie” cu referire la PNL

Deputatul afiliat grupului PSD, Alexandru Băișanu, susține că primul om care a folosit sintagma ”ciuma roșie” a fost Mihai Eminescu și se referea la cei de la PNL. ”Iartă-l, Doamne, că nu știe ce vorbește! Zilele trecute am vorbit cu Mihai Eminescu. Știu, o să ziceți că sunt nebun, dar uneori îmi place să citesc din valorile poporului român. Știți cine a folosit prima dată sintagma ”ciuma roșie”? Mihai Eminescu! Și el a folosit-o împotriva PNL-ului. După 150 de ani, ciuma roșie este încă în această sală.

Află și de ce scenariul anticipatelor pierde teren, care este motivul.

Pesediștii spun că guvernanții nu au vreo meserie

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a caracterizat, miercuri, din plenul Parlamentului, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, Guvernul Orban ca fiind unul al „incompetenților”, care „nu au nicio meserie”. „Am zis că mai rău de atât nu se poate. A ținut Orban să ne arate că se poate. Sunt atât de incompenteți oriunde îi pui. NU au nicio meserie și nu se pricep la nimic. D-aia se uită dacă e lumina aprinsă după program, dacă e praful șters sau după doamna liftieră”, a spus Șerban Nicolae. site news

Lasă un răspuns