Salma Hayek, superbă în costum de baie: „Ghici cine împlinește 54 de ani?”

Salma Hayek nu își arată deloc vârsta. Actrița a împlinit 54 de ani cu stil! A fost un simbol al glamour-ului într-un costum de baie negru într-o fotografie postată din vacanța sa petrecută în Grecia.

Salma Hayek se distrează în vacanța pe care o petrece în Grecia în cinstea zilei sale de naștere și este clar că vârsta de 54 de ani nu a arătat niciodată mai bine pentru o femeie

Cu o zi înainte de ziua ei de naștere (n.r.: 2 septembrie), actrița din filmul “Like A Boss” a urcat pe niște coline pentru o ședință foto improvizată, arătând divin, ca întotdeauna, într-un costum de baie format dintr-o singură piesă și purtând peste acesta, în partea de jos, un șal negru legat de mijloc. Salma a pozat arătându-și brațele puternice și le-a spus fanilor că este mândră de felul în care arată.

Dragostea o face să strălucească din interior?!

„Ghici cine împlinește mâine 54 de ani?” a scris ea drept explicație la fotografiile ei din vacanță, inclusiv traducerea în spaniolă. Costumul ei de baie este chic, doar o piesă simplă, neagră, cu decolteu. Actrița de la Hollywood a accesorizat costumul de baie cu o pălărie din paie cu boruri largi, ochelari de soare supradimensionați negri, cercei în formă de cerc din aur și brățări asortate.

Într-o altă fotografie pe care vedeta din filmul “From Dusk Till Dawn” a distribuit-o în postarea ei arată, de asemenea, la fel de uluitor. Este un prim plan al feței sale, luminate de lumina soarelui sub pălăria ei din paie. Salma a avut grijă și de machiaj și a dat o notă de culoare roz buzelor, folosind pentru gene un rimel maro. Strălucirea ei venea din interior!

Lasă un răspuns