S-au schimbat planurile! Finala Cupei României se joacă la Ploiești

Finala Cupei României nu se va mai juca la Craiova așa cum era stabilit. Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a decis mutarea acesteia pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

“Dorința de a oferi finalistelor, oricare ar fi acestea, posibilitatea unor deplasări mai scurte pentru partidă a contat în luarea deciziei de mutare a partidei”, au anunțat reprezentanții FRF.

Finala Cupei României se va disputa pe 22 iunie, iar echipele care se vor lupta pentru trofeu vor fi cel mai probabil FCSB și Sepsi.

Derby-ul FCSB-Dinamo se joacă astăzi

În această seară, pentru Bogdan Vintilă ar putea fi ultimul meci ca principal pe banca celor de la FCSB, după ce patronul echipei a anunțat că îl înlocuiește.

“El nu e un păstor, nu poate gestiona turma. El să închege laptele. Vintilă o să stea pe bancă în Cupă”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Cei de la FCSB nu ar trebui să aibă emoții prea mari în această seară. Sunt deja cu un picior în finală, după ce în tur au câștigat cu 3-0. Joi, se joacă a doua semifinală, Politehnica Iași – Sepsi OSK. Covăsnenii i-au zdrobit în tur (5-1) pe elevii lui Mircea Rednic.

Lasă un răspuns