S-a descoperit cea mai bună metodă de luptă, împotriva coronavirusului – se aplică Teorema lui Gorosito!

Cu Nestor Gorosito n-a fost niciodată de glumit!

Este declarația președintelui Argentinei, Alberto Fernandez, dată la un post de radio: ”M-ați întrebat dacă am îndoieli despre ceea ce fac, în această perioadă de criză, creată de coronavirus. Ei bine, înainte să iau orice decizie, aplic Teorema lui Gorosito și sunt sigur că nu voi greși”, îi surprindea Fernandez pe reporterii de la Radio Vos.

Nestor Raul Gorosito este un personaj foarte cunoscut în lumea fotbalului argentinian. Ca jucător, el a activat la River Plate, la Sanz Lorenzo, la Swarovski Tirol, la Universidad Catolica, la Yokohama Marinos, încheindu-și cariera în 2001, la Universidad Catolica. Are și 19 jocuri în naționala Argentinei, unde a marcat un singur gol.

Ca antrenor, Gorosito și-a-nceput cariera la Nueva Chicago, apoi a mai trecut pe la San Lorenzo, Lanus, Rosario Central, Argentinos Juniors, River Plate, Xerez, Almeria, San Martin San Juan și Tigre, unde se află și în prezent.

Teorema lui Gorosito, pe înțelesul tuturor…

Despre ce teoremă vorbește praședintele, să-l lăsăm chiar pe el să ne explice: ”Când Gorosito a fost numit manager la Argentinos Juniors, echipă al cărei fan sunt, nu mi-a mai plăcut stilul de joc al grupării, devenise unul mai pragmatic, mai așezat, nu mai era așa ofensiv și spectaculos, cum ne obișnuise. Din această cauză am și încetat, după o vreme, să mai merg la stadion. Am discutat cu Gorosito pe tema asta, iar el mi-a explicat filozofia la care apelează, pe care eu am numit-o Teorema lui Gorosito. Tehnicianul a accentuat pe faptul că totul va ieși mult mai bine, dacă joci bine, decât dacă urmărești doar să speculezi anumite momente, anumite situații. Din acel moment, am aplicat această teoremă și în activitatea mea, mai ales când am îndoieli. Chiar și în problema coronavirusului am aplicat această teoremă, fără ca eu și guvernul țării să ignorăm sfaturile medicilor și recomandările specialiștilor care gestionează aceste situații de urgență”, a recunoscut cu fair play președintele Argentinei, Alberto Fernandez.

Președintele Argentinei (stânga) a recunoscut că Teorema lui Gorosito l-a ajutat

Trebuie să mai spunem că în Argentina, până acum, virusul Covid-19 a făcut 21 de victime, fiind contaminate doar 820 de persoane, la o populație de 45.000.000 de locuitori, ceea ce înseamnă că Teorema lui Gorosito este foarte bună!

Lasă un răspuns