Ronaldo, vacanță pe yacht-ul de 6 milioane de euro

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat în ultima perioadă o mașină și un yacht de lux. Portughezul a profitat de câteva zile de vacanță pe care le-a avut după ce a câștigat titlul cu Juventus și a plecat cu familia într-o aventura cu yacht-ul. Ambarcațiunea, Azimut Grande are 27 metri lungine și este realizată din fibră de carbon. Viteza maximă pe care o atinge este de aproximativ 52 km/h. Yachtul are cinci cabine, şase băi, un bar şi o bucătărie. Ronaldo a petrecut vacanța alături de iubita, Georgina Rodriguez și cei patru copii.

Ronaldo a ratat “Gheata de Aur”

Lusitanul a marcat în acest sezon 31 de goluri în Serie A, dar a fost depășit de Ciro Immobile. Fotbalistul lui Lazio a marcat de 36 de ori  și a egalat recordul all-time al competiției, deținut de Gonzalu Higuain.

Cristiano Ronaldo a anunțat că va mai rămâne un sezon la Juventus, alături de care a luat două titluri.

„Sunt fericit că am câștigat ultimele două titluri din cele nouă consecutive ale lui Juventus! A părut simplu, dar nu a fost. Cu talent, dedicare și multă muncă îți poți atinge obiectivele și să fii mai bun an după an! Hai să îl obțin pe al treilea!”, a scris Ronaldo pe contul său de Instagram.

Lasă un răspuns