Ronaldo e cu nervii la pământ! Juventus și Real Madrid au fost eliminate din Champions League

Cristiano Ronaldo a înscris de două ori în poarta celor de la Olympique Lyon, dar nu a fost suficient. Francezii au reușit surpriza pe terenul lui Juventus. Deși au pierdut 1-2 merg mai departe în Champions League, graţie golului dat în deplasare. La finalul meciului Ronaldo a fost devastat. A stat minute în șir întins pe gazon, apoi cu greu a fost consolat de colegul său, Chiellini. A plecat la vestiare cu ochii în lacrimi și dând din cap, nevenindu-i să creadă că “Bătrâna doamnăa ratat calificarea.

Olympique Lyon o va întâlni în turneul Final 8 de la Lisabona pe Manchester City.

Manchester City a lăsat-o acasă pe Real Madrid

Real Madrid s-a oprit în optimile de finală ale Champions League. Echipa lui Pep Guardiola, Manchester City, i-a învins pe spanioli cu 2-1 și merge mai departe în sferturile de finală cu două victorii în fața lui Real Madrid. Liderul apărării spaniole, Raphael Varane a făcut două greșeli uriașe. Campionul mondial a pierdut mingea la ambele goluri (Sterling, min 9 și Gabriel Jesus ,min 68).

Pep Guardiola are 8 trofee în patru ani la Manchester City, dar nu reușise să treacă niciodată de „sferturi” Ligii Campionilor.

“Dacă vrem trofeul trebuie să învingem echipe foarte bune. Nu știu de ce am fi noi mai speciali”, a declarat după meci, Pep Guardiola.

Astăzi, se joacă ultimele două meciuri din optimile Champions League: Barcelona – Napoli (în tur, 1-1) şi Bayern Munchen – Chelsea (în tur, 3-0).

Lasă un răspuns