Ronaldo are propria linie de ochelari de soare!

Cristiano Ronaldo este unul dintre sportivii care știu cel mai bine să-și vândă imaginea. De-a lungul timpului portughezul a construit un adevărat imperiu folosindu-și numele. Acum, a lansat o colecție de ochelari de soare marca CR7. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Cei care vor să achiziționeze o pereche de ochelari vor plăti între 74 şi 140 de euro, în funcție de materialul din care este făcută rama.

“Am fost întotdeauna pasionat de ochelari şi mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect”, a declarat jucătorul lui Juventus.

Cine este partenerul lui Ronaldo

Lapo Elkan, unul din moştenitorii dinastiei Agnelli, fondatoarea grupului de automobile Fiat şi acţionarul majoritar al clubului Juventus este partenerul lui Cristano Ronaldo. Nepotul lui Gianni Agnelli a creat propria sa marcă, Italia Independent, care comercializează accesorii de lux și îmbrăcăminte. Ronaldo și Lapo Elkan anunțaseră încă din iarna acestui an faptul că vor lansa o colecție de ochelari de soare.

“Pentru mine şi pentru Italia Independent este o zi memorabilă: obţinerea licenţei ‘eyewear’ CR7 este de o importanţă extraordinară în parcursul nostru de creştere”, spunea Lapo Elkann, la începutul acestui an.

Ronaldo este primul fotbalist în activitate cu o avere de peste un miliard de euro. Potrivit celor de la Forbes portughezul a câștigat anul trecut 109 milioane de dolari anul trecut, dintre care 44 de milioane de dolari sunt din sponsorizări.

Lasă un răspuns