FOTO Facebook

Românii au ascultat recomandările și au păstrat distanțarea socială de Paște. Premierul face apel să se procedeze la fel și de 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat că, deși au fost multe emoții de sărbătoarea Paștelui privind riscul epidemiologic, se pare că ”suntem în regulă”, iar cooperarea dintre biserici și autorități a dus la eliminarea aproape totală a riscului epidemiologic.

Șeful Executivului a subliniat că și de 1 Mai, oamenii trebuie să respecte regulile stabilite pentru a evita răspândirea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

”Oamenii, ca și de Paște sunt convins că vor fi responsabili, că vor respecta regulile și în cazul în care vor ieși, vor ieși astfel încât să nu existe un risc suplimentar de răspândire a virusului. Au fost multe emoții de sărbătoarea Paștelui. Suntem deja la 10 zile, se vede deja că suntem în regulă. În ciuda temerilor și avertismentelor, până la urmă cooperarea dintre biserici și autorități a dus la eliminarea aproape totală a riscului epidemiologic.

Şi de 1 Mai, oamenii, probabil, vor avea dorinţa de a ieşi mai mult, dar trebuie să respecte regulile care sunt stabilite”, a declarat Ludovic Orban. site news

Lasă un răspuns