România – Irlanda de Nord 1-1! Alibec, deranjat de un fost internațional

Naționala României nu a reușit decât o remiză pe Arena Națională cu Irlanda de Nord. Din minutul 39, oaspeții au jucat în inferioritate numerică, dar chiar și așa au egalat în ultimele minute. Jucătorii lui Rădoi au avut multiple ocazii în repriza a doua dar nu au reușit să bage mingea în poartă. După meci, Denis Alibec a fost enervat de comentariile făcute de fostul internațional Ciprian Marica și i-a răspuns.

„Jucăm previzibil, lent, mișcăm greu mingea, dar terenul a fost incredibil! Terenul arăta execrabil, o rușine. Rușine cui are în administrare stadionul. Acești oameni nu au ce căuta în pozițiile de administrare! Ne-am făcut-o cu mâna noastră”, a declarat Ciprian Marica.

„Să vină el să joace atunci. Toți își dau cu părerea, eu pe teren am simțit altceva, zic că am făcut un meci bun”, a răspuns Alibec.

România întâlnește Austria în următorul meci

Luni, România va juca cu Austria, de la ora 21:45. Adversara tricolorilor a câștigat primul meci disputat în Liga Națiunilor. Austriecii s-au impus 2-1 la Oslo, în fața Norvegiei. Austria e lider în grupă cu 3 puncte, în timp ce România și Irlanda de Nord sunt la egalitate cu câte 1 punct.

“Din păcate am pierdut două puncte pe care le meritam. Ne-am relaxat, conduceam pe tabelă, aveam superioritate numerică și am crezut că nu ne vor pune probleme. Cred că putem recupera punctele în Austria”, a declarat după meci, Mirel Rădoi.

Lasă un răspuns