Români pe grila F1? A devenit posibil!

Români în Formula 1? Este perfect posibil. Pentru suma de 200 de lire sterline (221 de euro). Atât cât costă unul dintre cele 56 de pătrățele albe și negre de pe steagul de sosire pe care le pot achiziționa fanii. Celelalte 24 sunt la dispoziția promoter-ului cursei.

Programul de vânzare face parte din inițiativa #WeRaceAsOne și va demara cu prilejul Marelui Premiu al Austriei. Întrecerea este programată pe 5 iulie, pe Red Bull Ring, și se va desfășura fără spectatori. Banii strânși urmează să fie folosiți în scopuri caritabile. Ei urmează să fie donați entităților care luptă pentru combaterea rasismului, promovează diversitatea sau îi sprijină pe cei afectați de pandemia COVID-19.

Barcelona a pus în vânzare active digitale

Și tot pentru fanii români există și o altă oportunitate. De data aceasta vorbim despre fanii echipei lui Messi, FC Barcelona. Care a scos la vânzare active digitale.

Este vorba despre Fan Tokens, ”jetoane” care au valorat ieri 2 euro, și care îți ofereau dreptul de a participa la luarea unor decizii în cadrul clubului. Acum să nu vă gândiți că este vorba despre alegerea președintelui sau alte lucruri de acest gen. Ele rămân în sarcina celor care plătesc anual contribuții mult mai serioase. Și care fac parte din ceea ce în Spania se numesc ”socios”.

În acest caz, spre exemplu, vor vota designul unui perete din vestiarul de pe Camp Nou. Fani din 103 ţări ale lumii au achiziţionat 600.000 de jetoane Fan Tokens în numai două ore. Astfel că Barcelona a generat în 120 de minute suma de 1,2 milioane euro.

Acțiunea continuă și astăzi, pe platformele socios.com şi Chiliz Exchange. De data aceasta însă la un preţ stabilit de cerere şi ofertă. PSG, Juventus, Roma şi Atletico Madrid se numără printre cluburile care au vândut deja Fan Tokens către suporterii lor.

Lasă un răspuns