Robert Turcescu, solicitare șoc: plafonarea salariilor bugetarilor și a pensiilor de lux.”E război, fraților!”

Robert Turcescu, deputat PMP, lansează un avertisment Guvernului Orban . El cere să se plafoneze salariile bugetarilor deoarece va urma o recesiune economică severă.

” Plafonați SALARIILE plătite din bugetul de stat!
Președinte, premier, ministru, parlamentar, procuror, sereist, judecător, primar, director la instituții/companii de stat sau cu capital majoritar de stat și alții din categorii similare, ar trebui în această perioada să aibă un venit lunar PLAFONAT și care să NU depășească 4000- 5000 de lei.
Același lucru valabil și pentru pensionarii de lux, cei cu pensii speciale.E război, fraților, e un 9/11 global, nicio țară nu va scăpa nezdruncinată dpdv economic.”, scrie Robert Turcescu pe Facebook.

„Țăranii și fermierii trebuie sprijiniți în perioada următoare ”

„Dar își vor reveni acele țări care vor trata acest război pe două fronturi: pe de o parte lupta cu coronavirusul, pe de altă parte lupta cu recesiunea economică. În lupta cu recesiunea nu poți însă doar să dai, trebuie obligatoriu să și tai.
Eu o spun răspicat pentru că mi-e scîrbă de așa-numitele calcule politice pe care și le fac unii, gîndindu-se că dacă se ating de bugetarii și de pensionarii Sistemului pierd alegerile.
Băi, nătîngilor, nu despre alegeri e vorba, ci despre speranță: dacă mai vrem să ne revenim cîndva, trebuie acționat cu fermitate ACUM!
PS: și nu uitați agricultura! Țăranii și fermierii trebuie sprijiniți în perioada următoare așa cum sunt sprijiniți medicii acum!”, scrie Robert Turcescu. site news

Lasă un răspuns