Robert Pattinson & Suki Waterhouse, în tandrețuri prin Londra

Robert Pattinson și iubita sa Suki Waterhouse (model, actriță și antrepenor de succes în Londra) au fost fotografiați plimbându-se în tandrețuri prin Londra, îmbrăcați în ținute similare.

Robert și Suki încep să fie din ce în ce mai apropiați unul de celălalt! Cei doi, care au început să se iubească în vara anului 2018, au fost văzuți plimbându-se prin capitala Marii Britanii pe 20 iulie.

Outfit-ul lui Suki a fost practic versiunea feminină a lui Rob. Vedeta din „The White Princess”, în vârstă de 28 de ani, a etalat un tricou alb, pantaloni bej și papuci cu ciorapi negri. Ochelarii de soare arătau la fel cu cei ai iubitul ei – nuanțe rotunde, negre, cu rame delicate.

Robert, care urmează să joace în “The Batman”, chiar pe Batman, a avut un look la fel de casual, în pantaloni baggy, un tricou lejer, alb, și adidași negri. Și-au arătat afecțiunea unul altuia pe tot parcursul plimbării lor, în timp ce Rob i-a oferit brațul său iubitei Suki. Un domn!

Carantina generată de COVID-19, împreună în Anglia

Rob și Suki au stat în carantină împreună, în Anglia, pe fondul pandemiei COVID-19 și au profitat la maxim de timpul petrecut în doi.

Ei chiar au sărbătorit cea de-a 34-a aniversare a vedetei „The Twilight” acasă. O sursă apropiată actorului a declarat în exclusivitate pentru „HollywoodLife„, cu puțin înainte de ziua de naștere a lui Rob, 13 mai, că Suki avea niște planuri pentru o mică petrecere.

„Suki a reușit să țină în secret tot ceea ce a pregătit pentru mica petrecere de ziua lui Robert. A fost o surpriză foarte dulce pentru el. Înaintea zilei lui de naștere, Suki s-a comportat de parcă uitase de aniversare”, a spus sursa.

Rob și Suki nu sunt singurul cuplu care adoră să își asorteze ținutele. Atâtea alte celebrități fac acest lucru, fie că este vorba de ieșirile ocazionale precum Rob și Suki, sau la evenimente majore de covor roșu. Kim Kardashian și Kanye West sunt poate cel mai mediatizat cuplu cu astfel de deprinderi vestimentare!

Lasă un răspuns