Rețetă friptură de porc la cuptor pentru masa de Crăciun. Ingredientul care îi dă savoare

Friptura de porc la cuptor este nelipsită de pe masa de Crăciun. Iată cum poți obține o rețetă extrem de delicioasă.

Ingredinte friptură de porc la cuptor pentru masa de Crăciun

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

cârnaţi

sare

piper

cimbru

o lingură de ulei

un pahar de vin alb

Mod de preparare friptură de porc la cuptor pentru masa de Crăciun

Porţionează carnea, apoi condimenteaz-o cu sare, piper şi cimbru. Unge tava cu puţin ulei, apoi așază carnea şi cârnaţii. Adaugă un pahar de vin alb, apoi acoperă carnea cu apă. Bagă tava la cuptor, la o temperatură de 180 de grade.

Întoarce bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoți carnea din cuptor. site news

Lasă un răspuns