Restricțiile revin în două localități din România, după ce a crescut numărul cazurilor de COVID-19

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis, sâmbătă, 5 septembrie, introducerea de restricții în localitățile Spermezeu și Șieuț, unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori.

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud din data de 5 septembrie, când a fost prezentată situația actualizată a unităților administrav-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, scrie Mediafax.

Citește și Testul care face diferenţa între Covid-19 şi gripă, aprobat în regim de urgenţă

Vor fi restricționate activitățile restaurantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri. Restricțiile vor fi ridicate când incidența cazurilor va ajunge mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori. site news

Lasă un răspuns