unsplash

Restaurantele și cafenelele din comuna Cuza Vodă din Constanța se vor închide de marți

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a decis închiderea activității restaurantelor, cafenelelor și sălilor de jocuri de noroc și interzicerea activităților culturale în localitatea Cuza Vodă, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de Covid-19.

„În urma unei analize efectuate de DSP Constanța, care a relevat faptul că rata incidenței cumulate a cazurilor COVID-19 în localitatea Cuza Vodă a atins indicele de 3.49, a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. În urma ședinței, au fost votate în unanimitate (35 voturi pentru, 0 împotrivă, 0 abțineri) următoarele puncte propuse de specialiștii în sănătate publică închiderea activității operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, închiderea activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc și interzicerea activităților culturale”, anunță Prefectura județului Constanța.

Potrivit sursei citate, măsurile vor rămâne în vigoare până la constatarea unei rate a incidenței cumulate a cazurilor COVID-19 sub pragul de 1.5. site news

Lasă un răspuns