Regele Thailandei a închiriat un hotel și s-a izolat. A luat cu el un harem de 20 de femei, să nu se plictisească

Regele Thailandei a închiriat un hotel și s-a izolat. A luat cu el un harem de 20 de femei, să nu se plictisească

Știm cu toții deja că izolarea e un fenomen foarte plictisitor. Pentru a combate acest lucru, Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn a închiriat un întreg hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.

Deși ne aflăm în plină pancemie și mai toate hotelurile sunt închise, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale.  

Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, este situat la poalele Alpilor și oferă o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private. De asemenea, se pot face plimbări pe malul lacului, canoe şi are facilităţi balneoclimaterice.  

Un purtător de cuvânt al primariei Garmisch-Partenkirchen a explicat de ce s-a dispus deschiderea hotelului pentru rege si alaiul său: ”S-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”. 

Acest gest a fost primit fără amuzament de cetățenii Thailandei, care au postat il ultimile 24 de ore hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) de peste 1,2 milioane de ori, în ciuda faptului că insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare.

Thailanda are în prezent 934 de cazuri confirmate de coronavirus și 4 decese. A fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de virus în ianuarie. site news

Lasă un răspuns