Răzvan Ciobanu, dat în judecată de cea mai bună prietenă a lui

Acum se dă cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, însă Laura Vicol l-a dat în judecată pe designer de patru ori, din cauza datoriilor pe care le avea la ea.

În urmă cu șapte ani, Răzvan Ciobanu a fost dat în judecată de avocata Laura Vicol, care apărea în calitate de creditor în patru dosare în care Ciobanu Mihăiţă Răzvan era debitor. Toate dosarele au avut ca obiect executarea silită.

Primul a fost deschis pe 20 ianuarie 2011, la judecătoria Sectorului 1, al doilea, pe 9 martie 2011, la Judecătoria Sectorului 3, al treilea, pe 11 martie 2011, la Judecătoria Sectorului 4 şi ultimul, pe 14 martie 2011, la Judecătoria Sectorului 6.

Ciobanu, forțat să-și achite datoriile

În toate cele patru procese, verdictul a fost defavorabil pentru designer, care a fost obligat să îşi plătească datoriile către buna lui „prietenă”: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Irevocabilă.”

După decesul lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol a făcut niște declarații sfâșietoare: „Am avut niste zile cumplite, e mare durerea, probabil voi muri cu mustrarile de constiinta pe care le am, imi reprosa in ultima vreme ca nu am timp de el si poate de aceea n-am vazut, n-am simtit, n-am oprit lucruri..Dar i-am jurat la capatai ca o sa-mi fac tot timpul din lume sa incerc sa aflu ce s-a intamplat..Nu vreau sa mai amarasc pe toata lumea, asta e o alta cruce pe care va trebui sa o port…”a scris Laura Vicol pe pagina sa de socializare. 

Ne stim de 27 de ani…adica puteam avea deja un “copchil” care sa ne aduca si noua un pahar de apa la batranetze. Si nu va imaginati ca in 27 de ani nu ne-am iubit si nu ne-am urat cu patima! Important este ca am ramas impreuna”, a postat Ciobanu în 2018 la o poză cu Laura Vicol. site news

Lasă un răspuns