Război mafiot între firmele care lucrează cu Romsilva, incendieri în miez de noapte

Este un adevărat război între firmele care lucrează cu Romsilva. Noaptea trecută, o firmă din judeţul Caraş-Severin a suferit o pagubă de 1 milion de lei, după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe utilaje. Nu se știe cine e mâna criminală care a dat startul acestui război.

În noaptea de marţi spre miercuri, 22 ianuarie, în jurul orei 1.00, paznicul SC SUSAI SERVCOM SRL din com. Zăvoi a sesizat faptul că persoane necunoscute au incendiat mai multe utilaje aflate în curtea societății.

Vezi ce pensie primește familia pădurarului omorât de hoții de lemne din Maramureș.

S-a stabilit faptul că în jurul orelor 1.00 două persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului. Pe camerele de luat vederi s-a observat că aruncă ceva, probabil un lichid, pe mai multe utilaje care au luat instantaneu foc.

După incendiere au părăsit zona cu un autoturism de culoare albă Ford Fiesta. Un autoturism asemănător a fost identificat pe raza localității Oțelul Roșu, abandonat într- un șanț. Autoturismul a fost percheziționat, ridicându- se mai multe mijloace de probă. În urma provocării incendiului a rezultat distrugerea a trei utilaje tip Taf, un camion Scania și distrugerea partială a unui Taf și a unui camion Volvo.

Vezi ce afaceri uriașe se fac la vârful Romsilva, șefii își dau singuri contracte.

Prejudiciul a fost estimat la circa un milion lei. Poliția continuă cercetările pentru identificarea autorilor. site news

Lasă un răspuns