Rareș Bogdan, în luptă de PNL la Primăria București. Ce spune premierul Orban

 Rareș Bogdan, luat în calcul de PNL pentru candidatura la Primăria București. Dezvăluirea a fost făcută de premierul Ludovic Orban, care nu a dorit să explice de ce europarlamentarul Rareș Bogdan refuză să candideze pentru Primăria Capitalei.

Ludovic Orban  dezvăluie că Rareș Bogdan este măsurat într-un sondaj pentru posibili candidaţi PNL la Primăria Capitalei.

„Săptămâna care începe luni va întra în teren un sondaj de opinie unde vom măsura toți candidații. Avem patru candidați care sunt parte din sondaj. Și Rareș Bogdan este pe listă. Eu nu sunt, sunt măsurat doar că grad de satisfacție ca și guvernare. Nu pot să mă joc. Sunt desemnat premier și apoi mă duc să mă joc și să fiu candidat la primărie”, a declarat Ludovic Orban, duminică.

Rareș Bogdan nu vrea să candideze la Primăria Bucureșt

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a declarat că nu vrea să candideze la Primăria Capitalei. El afirmă că preşedintele Klaus Iohannis l-ar putea determina însă să ia în calcul această posibilitate. Astfel, ar fi pus într-o situaţie complicată, a declarat Rareş Bogdan.

”Sper să nu-mi ceară. Aş sta de vorba cu el, i-aş spune proiecţia viitorilor ani, cum o văd eu, iar el e o persoană echilibrată şi înţeleaptă, care sunt convins că va înţelege lucruri şi nu impune nimănui nimic. Va asculta argumentele mele”, a răspuns Rareș Bogdan la întrebarea ce ar face dacă președintele Klaus Iohannis i-ar cere să candideze la Primăria București.

Rareş Bogdan a recunoscut că preşedintele Iohannis este singurul om care îl poate pune în situaţia de a discuta acest subiect.

”Altcineva nu poate. Dacă preşedintele Iohannis ar consideră că trebuie să avem o discuţie pe subiectul Capitalei, aş fi pus într-o situaţie complicată”, a spus europarlamentarul liberal. site news

Lasă un răspuns