Rareș Bogdan anunță jihadul PNL, zeci de ordonanțe de urgență și asumări de răspunderi în rafală

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat într-un interviu pentru G4Media.ro că, în perioada următoare, va fi ”o rafală întreagă de asumări și ordonanțe de urgență”. El spună că doar premierul Ludovic Orban va fi cel care va anunța calendarul acestora. ”Noi avem câteva promisiuni în 2019 de la care nu ne abatem: desființarea secției speciale, două tururi, pensii speciale și o mulțime de alte măsuri. În total sunt vreo 22. Nu ne abatem de la niciuna”, a declarat Rareș Bodan. Europarlamentarul PNL susține că nu dorește să candideze la primăria capitalei, dar nici Ludovic Orban. Bogdan spune însă că ar fi de acord cu o funcție într-un viitor guvern ”de patru ani” rezultat în urma alegerilor, însă nu l-ar interesa poziția de premier.

Vezi aici celebra declarație a lui Rareș Bogdan despre broaștele râioase înghițite de PNL.

Nici el, nici Orban nu vor candida la Primăria Capitalei

PNL a ales prin Consiliul Național al partidului drept candidat de premier pe președintele partidului ca premier al României, acum și pe viitor. El este acum la acest istoric al PNL alegerea noastră. Orice altceva sunt speculații. Nici Raluca Turcan, nici Dan Motreanu, nici Robert Sighartău, nici Rareș Bogdan, nu sunt discutate.

Eu și Ludovic Orban nu suntem candidați. Deși suntem cei mai bine plasați, Ludovic este premierul României și nu își dorește să fie primar al Bucureștiului. Eu sunt liderul delegației române din Parlamentul European și nu îmi doresc. Cred sincer că drumul meu este altul.

Află cum și când va fi desemnat candidatul liberalilor pentru Primăria Capitalei.

Eu sunt pas cu pas. Iau exemplul președintelui. Pas cu pas. Să nu sărim etape. Sunt un om extrem de tânăr. Sunt astăzi prim-vicepreședintele unui partid de 40%. De ce să mă grăbesc? Pot să stau aici foarte bine și să-mi ajut țara, că am cu ce. Dar nu primar, repet. Nu mă mai măsurați, nu candidez.

De ce amenință cu demisia din partid

În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu în PNL, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri.

Despre traseiștii primiți în PNL: traseismul este o boală și trebuie să îi spunem stop. (…) Ludovic Orban gândește politic foarte corect, încercând să se consolideze parlamentar pentru a nu fi nevoit să negocieze la două zile cu toate grupările, partidulețele. De asta ne dorim anticipate. (site news)

Lasă un răspuns