Rapperul Kanye West, președintele Statelor Unite?!

Încă din 2015, rapperul Kanye West a anunțat, în cadrul premiilor Video Music Awards de la MTV, ca este decis să candideze la președinția SUA în 2020.

Anul trecut, participând la un festival al oamenilor de afaceri care s-a ținut în New York, a mai făcut o declarație, din aceasta de efect, anume că va participa la alegerile din SUA din 2024.

Acum, la 5 ani distanță de la primul său gând legat de fotoliul de la Casa Albă, artistul, a cărui avere este estimată la 1.3 miliarde de dolari, pare mai hotărât ca oricând să-și urmeze marele vis.

Mai ales că, mare surpriză!, Kanye a obținut sprijinul necondiționat al directorului general de la Tesla, multimiliardarul Elon Musk.

Acesta și-a declarat public susținerea pentru West în urma anunțului pe care rapperul l-a făcut pe Twitter, răspunzându-i: “Aveți sprijinul meu complet pentru prezidențiale!”.

Sprijin și din partea prietenului Jay-Z?!

Să nu uităm că West este poate cel mai bun prieten al unui alt rapper faimos, cunoscut si ca un businessman de mare succes, în persoana lui Jay-Z.

După ce au colaborat pe numeroase piese muzicale, devenite hit-uri de mare succes, cu siguranță că și Jay va pune umărul alături de Musk în susținerea lui Kanye în drumul spre Casa Albă.

Și, având în vedere că termenul-limită pentru adăugarea candidaților independenți la scrutin încă nu a expirat în majoritatea statelor din America, nu este deloc exclus ca surpriza chiar să se producă și Kanye să candideze.

“Acum trebuie să realizăm promisiunea Americii, având încredere în Dumnezeu, unificând viziunea noastră și construindu-ne viitorul!”, este prima declarație cu care West pleacă pe drumul spre White House.

Așadar, “people”, să ne așteptăm ca, poate în curând, să o vedem Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii pe Kim. Kim Kardashian West. Nu că ar fi “a bad thing”.

Lasă un răspuns