Raportul FBI în cazul Caracal a ajuns la procurori

Răsturnare de situație în cazul oaselor găsite în liziera din apropierea casei lui Gheorghe Dincă! FBI a finalizat analiza și raportul.

FBI nu a putut evidenţia ADN în probele trimise din oasele găsite în pădure, despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. Astfel, nu se poate afirma dacă acestea aparţin sau nu adolescentei.

„La FBI s-au trimis nişte oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dincă nu a spus că sunt ale ei, iar aceste rămăşiţe de oase sunt cele mai panarame de oase pentru că nici macarr nu se ştie dacă sunt de natură umană, au fost duse în laborator şi foarte multe din aceaste oase nu au putut determina dacă sunt de natură umană sau animală! Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a spus Tonel Pop la România TV.

Raportul FBI a ajuns pe masa procurorilor DIICOT şi va fi făcut public în curând. (sitenews)

Un comentariu la „Raportul FBI în cazul Caracal a ajuns la procurori

  • La taxisti din București luate licenzele.Domnul Nastase mai incet cu afirmatile. Ok.

    Răspunde

Lasă un răspuns