“Rambo” își vinde casa din deșert

Interpretul legendarelor personaje de film „Rambo” și „Rocky”, Sylvester Stallone, a scos la vânzare una dintre numeroasele sale proprietăți: La Quinta, situată în statul american California.

Cumpărată de artist în urmă cu mai bine de un deceniu, vila are peste 4.800 mp la interior, două etaje, 4 dormitoare și 5 băi.

Construită în 2008, casa mai oferă, de asemenea, un living super-spațios, cu tavane cu o înălțime dublă față de cele ale unei case obișnuite și un șemineu masiv din piatră.

O sală de mese care se deschide către o superbă terasă, o bucătărie cu dulapuri din lemn prețios, o insuliță creată din lemn și piatră plus o camera specială pentu micul dejun și o sală destinată vinurilor întregesc aerul toscano-mediteranean al vilei.

Detaliile proiectului includ: uși duble din lemn, căi de intrare arcuite, tavane bolțite, cu grinzi, precum și șeminee mai micuțe în fiecare cameră.

Afară, proprietatea are, evident, un SPA, nelipsit vedetelor care, să spunem așa, se respectă, mai multe terase și un loc special de relaxare amenajat în jurul unui foc, numit de americani “a built-in firepit”.

Să nu uităm și de faptul că prin mijlocul proprietății trece chiar și un pârâu, “destul de tumultos, dar superb și foarte special”, cum l-a descris agentul imobiliar Josh Reef.

Același domn Reef ne asigură ca proprietatea a fost folosită deseori de familia Stallone în timpul vacanțelor și că este extrem de bine întreținută.

Prețul acestei frumoase bijuterii imobiliare: 3.35 milioane de dolari, cu 1.15 milioane mai puțin decât a oferit pe ea Sylvester în momentul achiziționării.

Casa a mai fost scoasă o dată pe piață în 2014, la prețul de 4.2 milioane de dolari și în 2016 la prețul de 3.625 milioane de dolari.

Se… oferă, totuși, cineva? 😉

Lasă un răspuns