PSD – USR, scandal uriaș pe banii de alegeri: Nu îmi spuneți mie când să tac și când să vorbesc!

Banii de alegeri au stârnit un real scandal între Radu Cristescu (PSD) și Radu Mihai-Mihail (USR). Deoarece banii reprezintă o reală problemă a actualului guvern, cei doi nu au mai ținut cont de nimic și s-au certat ca la ușa cortului în direct, la România TV

Iată câteva dintre replicile, care au putut fi înțelese de telespectatori, ținând cont că cei doi invitați au vorbit unul peste altul minute în șir:

Radu Mihail: L-am ascultat adineauri cum spune că PSD a calculat că se vor aloca miliarde de lei pentru organizarea unor alegeri. Domnule Cristescu, nu trebuie miliarde!  A doua chestiune e că vom cheltui miliarde pentru anticipate! 

Banii, mărul discordiei

Radu Cristescu: Câteva zeci de milioane. Mă acuzați de niște miliarde…Spuneți dvs. cât a costat referendumul de 2 lei al lui Iohannis!

Radu Mihail: În niciun caz nu a costat miliarde. Dumneavoastră ați spus că vom cheltui bani în plus pe alegeri anticipate. Vă amintesc că va fi un singur tur de alegeri parlamentare în acest an! Lăsați-mă să termin!

Radu Cristescu: Veți cheltui în minus după logica USR. De la dumneavoastră mă aștept la orice!

Vezi și ce proaspăt politician spune că nu banii sunt o problemă, ci trăiește din ce a acumulat

Radu Mihail: Vă rog să tăceți și să mă ascultați!

Radu Cristescu: Nu îmi spuneți mie când să tac și când să vorbesc!

Radu Mihail: Va fi un singur tur de alegeri parlamentare anul acesta. Va avea un singur cost, da? Nu vor fi două! Nu mai sunteți la guvernare, nu vă mai jucați cu bugetul.

Radu Cristescu: Nu îmi spuneți când să tac și când să vorbesc, da? De la dumneavoastră mă aștept la orice! site news

Lasă un răspuns