foto facebook

PSD: Trăim cel mai negru 1 Mai din ultimele două decenii

PSD afirmă că, astăzi, trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii şi acuză Guvernul că nu a luat nicio măsură activă pentru păstrarea locurilor de muncă, iar şomajul tehnic a fost doar o amânare, pentru că ”mulţi vor merge la serviciu doar pentru a-şi lua decizia de încetare a contractului de muncă”.

PSD, mesaj de 1 Mai

„Astăzi trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii. Sunt afectaţi în primul rând cei mulţi, cei cu venituri mici, care nu au economii, pentru a rezista în izolare!

1.027.824 de contracte de muncă suspendate și 260.171 de contracte încetate într-o lună și jumătate, de la începutul stării de urgență! FMI ne anunță că până la finalul anului rata șomajului va depăși 10%!

Guvernul nu a luat nicio măsură activă pentru păstrarea locurilor de muncă! Șomajul tehnic a fost doar o amânare! Dar încetează peste două săptămâni. Mulți vor merge la serviciu doar pentru a-și lua decizia de încetare a contractului de muncă!

Dintre cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii, doar 2,5% pot beneficia de mult trâmbițatele credite garantate de Guvernul PNL! Restul, care nu sunt bancabile, au în față falimentul, pentru că nu mai au cui să vândă ceea ce fac! Alt val de șomeri, altă scădere și mai abruptă a puterii de cumpărare!

Există însă soluții! PSD a demonstrat că poate reduce șomajul și poate crește puterea de cumpărare! Diferența majoră față de Guvernul actual, e că pentru PSD prioritatea sunt oamenii, nu băncile și corporațiile!”, scrie PSD pe Facebook. site news

Lasă un răspuns