PSD și șase grupuri parlamentare fac PNL de rușine: Scrisoare de protest lui Ludovic Orban

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, marți, că toți liderii grupurilor parlamentare ale PSD, Pro România, ALDE, USR, PMP, UDMR și minorități naționale, cu excepția PNL, au convenit să îi trimită premierului Ludovic Orban o solicitare de participare la o discuție cu Parlamentul pe tema crizei sanitare și economice:

„Astăzi am avut o discuție cu toți liderii forțelor politice parlamentare care au răspuns APELULUI pe care l-am făcut zilele trecute. Și astăzi, PNL a fost singurul partid care a refuzat orice formă de dialog pe tema situației actuale în care se află România din cauza crizei sanitare și economice.

PNL, trimis la colțul rușinii

Prin urmare, toate partidele, cu excepția PNL, au înțeles să se unească în Parlament și să vorbească pe o singură voce atunci când vine vorba de măsurile urgente care se impun în sprijinul românilor și al mediului de afaceri.

Nu cred că Guvernul trebuie să continue să se lupte cu Parlamentul! Cred că, mai mult decât oricând, este nevoie ca Guvernul și Parlamentul să lucreze #ÎMPREUNĂ pentru un PLAN NAȚIONAL care să fie susținut de toate forțele politice. Combaterea efectelor economice și sociale provocate de coronavirus nu se face prin luptă politică, ci doar dacă ne vom așeza la aceeași masă și vom da dovadă de #solidaritate.

Citește și Tăriceanu vrea reluarea imediată a activității în toată țara: Haideţi să venim la treabă!

De aceea, am convenit să îi transmitem premierului Orban o scrisoare prin care îi solicităm să aibă un dialog #real cu Parlamentul”, a scris Ciolacu pe Facebook. sitenews

Lasă un răspuns